Welkom bij AMV Banden & wielen service

Wat doet een bandenspecialist?

In principe kan iedereen een band demonteren en monteren, mits de juiste apparatuur aanwezig is. Het is echter niet zo simpel als het lijkt, een bandenspecialist zorgt ervoor dat de banden juist gemonteerd en gebalanceerd worden. Wanneer uw oude banden scheef afgesleten zijn adviseren wij u altijd om de auto uit te laten lijnen. Wij kunnen u alle eigenschappen van een band per merk vertellen en tevens qua maat kunt u voor advies altijd bij ons terecht. Zo rijdt u altijd zo comfortabel als mogelijk weg bij AMV-nh Bandencentrum. Daarnaast zorgen wij voor uw veiligheid! Banden zijn ontzettend belangrijk als het gaat om veiligheid. En wie wil er nu niet zonder kleerscheuren van A naar B kunnen?

Banden & Velgen.

Om een indruk te krijgen van de velgen en banden die wij verkopen kunt u binnenkort een deel van ons assortiment online bekijken.

U kunt bij ons terecht voor o.a.

  • Personenauto, truck, landbouw, motorbanden enz.
  • Montage, balanceren
  • Remmen, schokbrekers, uitlaten
  • Verlagen, tuning, bodykits, stalen en aluminium velgen
  • Velgen richten, spuiten

Geen prijzen?

De prijzen van banden en onderdelen wijzigen te vaak waardoor wij u niet van actuele informatie kunnen voorzien via onze website. Telefonisch staan wij u graag te woord voor advies en onze SCHERPSTE prijzen! 06-53993105, mailen kan ook, wij proberen dan binnen 48 uur te antwoorden of sturen een offerte.

Want wie niet teveel wil betalen, komt zijn banden bij AMV-nh halen!